Gastouderopvang Ons ZonnekeEven voorstellen

Ik ben Inge van Poppel: mama van Guusje, echtgenote van Johan, peettante van Noud.

Ik ben een grote dierenvriend, geniet in de natuur, hou van wandelen en lezen. Mijn gezin, familie en vrienden vind ik het belangrijkste wat er is. Ik ga graag uit eten, of zorg zelf voor iets lekkers op tafel, en hou dan van lang tafelen en veel gezelligheid.

Muziek is heel belangrijk voor mij: ik bezoek graag concerten. Maar ook in de schouwburg kom ik graag, bijvoorbeeld om in een deuk te liggen bij een goede cabaretvoorstelling.

Ik ben afgestudeerd aan de Fontys academie voor sociale studies in Tilburg, waar ik mijn HBO (bachelor) heb gehaald in het maatschappelijk werk. Ik heb ruime werkervaring als schoolmaatschappelijk werkster en zorgcoördinator in het onderwijs. Ook ben ik gediplomeerd apothekersassistente en heb ik sinds 2013 in de (ziekenhuis-)apotheek gewerkt.

Toen ik in 2020 mama werd van Guusje wilde ik de overstap weer maken van de zorg richting het pedagogisch werkveld én meer tijd hebben voor ons dochtertje. Ik besloot deze twee hartenwensen te combineren … en zo werd gastouderopvang Ons Zonneke geboren!

Vragen?

Stel ze hier

Gastouderopvang Ons Zonneke

Inge van Poppel
Dijkstraat 95
5554PR Valkenswaard

Contact

06 453 51 614
info@onszonneke.nl

Kijk gerust ook even op Facebook of Instagram!